הוראות הכנה
מרכיבים
4-פלפלים אדומים
2-פלפלים ירוקים
2-פלפלים צהובים
1-פלפל צ'ילי חריף
4-שיני שום
4-כפות שמן קנולה
4-כפות חומץ בין-יין
½ -כפית סוכר
¼ -כפית מלח
אופן ההכנה
לנקות את הפלפלים ולחתוך לרצועות בעובי של 1 ס"מ.
לחמם שמן במחבת עמוקה ולטגן את הפלפלים 20 דקות, לא לערבב בכף, רק בניעור המחבת.
לכסות את המחבת, להנמיך את הלהבה עד למינימום ולהמשיך לאדות את הפלפלים 40 דקות נוספות, לתבל במלח, סוכר, שום פרוס וחומץ בין יין ולהסיר מהאש.
לאחסן בכלי סגור במקרר.
חג שמח וכשר.
מגיש:
מקור: שלי
שתף את המתכון