חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טריו - עוגת שוקולד רב שכבתית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טריו - עוגת שוקולד רב שכבתית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
לבסיס האפוי:
200 גרם קוביות שוקולד מריר
4 ביצים, מופרדות
¼ כוס סוכר
½ כוס קפה
קורט מלח
לגנאש:
½ כוס שמנת מתוקה
100 גרם קוביות שוקולד מריר
לקרם חלבה ושוקולד לבן:
1 כוס שמנת מתוקה
80 גרם חלבה, מפוררת
100 גרם קוביות שוקולד לבן
למוס שוקולד:
200 גרם קוביות שוקולד מריר
4 ביצים, מופרדות
¼ כוס סוכר
½ כוס קפה
קורט מלח
תבנית בקוטר 24 ס"מ
אופן ההכנה
1. מכינים את הבסיס: ממיסים את השוקולד בסיר. בקערה נפרדת מערבלים את החלמונים עם 2 כפות סוכר. כשמתקבלת תערובת בהירה ותפוחה מוסיפים את השוקולד המומס תוך כדי ערבול איטי. מוסיפים קפה וממשיכים לערבל עד שמתקבלת תערובת אחידה.
2. מחממים תנור ל-190 מעלות.
3. במיקסר מקציפים את החלבונים עם קורט מלח ויתרת הסוכר, עד שמתקבל קצף יציב. מקפלים לתוך תערובת השוקולד ויוצקים לתוך תבנית משומנת. אופים כ-20 דקות, עד שנוצר קרום פריך על פני המוס האפוי.
4. מכינים גנאש: בסיר מרתיחים את השמנת. מוסיפים את השוקולד, ומערבבים עד שימס. מורידים מהאש, מכסים ומשהים כ-30 דקות. מערבבים היטב ויוצקים על המוס האפוי. מרפדים את דפנות התבנית ביריעת פלסטיק קשיחה או נייר אפייה (לשמירה על מראה השכבות).
5. מכינים קרם חלבה ושוקולד לבן: מרתיחים את השמנת, מוסיפים את החלבה והשוקולד ומערבבים היטב עד שימסו. מורידים מהאש, מכסים ומשהים כשעה. אחרי שעה מערבבים היטב, מצננים לגמרי ומקררים למשך הלילה (אפשר להקפיא לכמה שעות).
6. מקציפים את התערובת לקבלת קרם עשיר ומשטחים או מזלפים אותו על שכבת הגנאש. מקררים.
7. מכינים מוס שוקולד: פועלים בדיוק לפי ההנחיות להכנת הבסיס, ויוצקים על קרם החלבה והשוקולד הלבן. מצננים עד להגשה.
8. בתיאבון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
מגיש: exuer1
מקור:
שתף את המתכון