חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טרין גבינות וחצילים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הטרין נראה בדיוק כמו טעמו -מדהים! מתאים כחלק ממנות ראשונות או למזנון של ארוחה חלבית או בראנצ'...
טרין גבינות וחצילים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הטרין נראה בדיוק כמו טעמו -מדהים! מתאים כחלק ממנות ראשונות או למזנון של ארוחה חלבית או בראנצ'...
הוראות הכנה
מרכיבים
ו חציל גדול וארוך!
2 פלפלים אדומים
1 פלפל צהוב
1 חבילה גבינת פרומעז
1 חבילה גבינת "חמד"
מספיק 2 מהממרחים האלה לבחירתכם:
ממרח פסטו
ממרח זיתים (טאפנד)
ממרח פלפלים
אופן ההכנה
1.פורסים את החציל לאורכו לרצועות דקות ממליחם ונותנים לו להוציא את הנוזלים לחצי שעה.
2.קולים את הפלפלים בתנור על גריל לכ- חצי שעה ( עד שהקליפה מתחילה להשרף).מוציאים ושמים מיד בכלי אטום (או שסוגרים עם ניילון נצמד)
3. מטגנים את החצילים ושמים על נייר סופג.
4. מעררבבים את שתי הגבינות לעיסה אחידה ומחזירים למקרר לצינון.
5. קולפים את הפלפלים ,מנקים מהגרעינים וקורעים לרצועות. משרים לפחות לשעה בחומץ עלי דפנה פלפל שטה ופלפל אנגלי (עדיף כמה שעות).
הרכבת המנה:
לוקחים קופסת פלטיק מרובעת או עגולה קטנה אך גבוהה ופורסים עליה ניילון נצמד- כך שנותרים שוליים גדולים מבחוץ - לכל הכיוונים.
מניחים פרוסות מהחציליםשיצפו את כל הקופסא גם כן - עם שוליים גדולים בחוץ.
לוקחים 1/3 מכמות הגבינה ויוצרים פרוסה דקה שתתאים לגודל הקופסא.מניחים על החצילים.
לוקחים כפית גדושה של אחד הממרחים ומורחים על הגבינה.
מניחים שוב גבינה ושוב מהממרח השני.גבינה ועליה חתיכות מהפלפלים - קצת אדום קצת צהוב...
סוגרים את החבילה עם שולי החצילים ואם זה לא מספיק מוסיפים עוד פרוסת חציל, ככה שיסגר יפה.. סוגרים מעל עם הנילון חזק וצמוד !!!!!
שמים במקרר לכמה שעות טובות - הכי טעם אחרי יום...
מגישים עם פמה פלפלים קלויים שנשארו מסביב...
מגיש: arielpopo
מקור:
שתף את המתכון