חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טרין חצילים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טרין חצילים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 חצילים
3 עגבניות
200 גרם תרד טרי
1 בצל גדול פרוס לטבעות לאורך
1 בצל ירוק (חלק ירוק בלבד) קצוץ דק
1 שן שום כתושה
150 גרם פטריות פרוסות
שמן זית
מעט שמן צמחי לטיגון
2 חלבונים
מלח ופלפל
אופן ההכנה
פורסים את אחד החצילים לפרוסות בעובי כ-3 מ"מ לאורך. טובלים בחלבון הביצה ומטגנים בשמן הצמחי שחומם מראש במחבת. מניחים בצד על נייר סופג לצינון. את החציל השני מנקבים בעזרת מזלג וקולים בתנור שחומם מראש ל-220 מעלות כעשר דקות מכל צד. מוציאים מהתנור, חוצים לשניים ומוציאים את בשר החציל מבפנים. קוצצים את בשר החציל היטב, מוסיפים את שן השום והבצל הירוק עם מעט מלח ופלפל, מערבבים היטב ומניחים בצד. חולטים את העגבניות במים רותחים לחצי דקה, מקלפים אותן, מוציאים את החרצנים והנוזלים החוצה ופרסים לשמיניות. מניחים בתבנית, מזליפים מעט שמן זית וקלים בתנור בחום של 200 מעלות למשך כחמש דקות. חוזרים על הפעולה עם הבצל בנפרד ולאחר מכן עם הפטריות בנפרד. את התרד חולטים במי מלח רותחים למשך כחצי דקה ומיד מוציאים למי קרח.
מניחים ניילון נצמד על הדפנות של תבנית אינגליש קייק ומשאירים שוליים רחבים מחוץ לתבנית. מסדרים את החצילים המטוגנים בתחתית התבנית כך שהקצה יבלוט החוצה ויוכל בסופו של דבר לסגור את המעטפת. לאחר מכן מניחים שכבה של תרד. מניחים שכבה של פטריות ולאחר מכן שכבה של בצל. מניחים את החצילים הקלויים עם השום והבצל הירוק. מעל מניחים שכבה של עגבניות ומסיימים בעוד שכבה של תרד. סוגרים עם קצוות החצילים שבחוץ ומעל סוגרים עם שארית הניילון הנצמד. מניחים מעל משקולת ומכניסים למקרר למשך 24 שעות לפחות.
פורסים ומגישים קר.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון