חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טרין חצילים וגבינות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טעים ומיוחד,פשוט תקטפו אין ספור מחמאות.
טרין חצילים וגבינות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טעים ומיוחד,פשוט תקטפו אין ספור מחמאות.
הוראות הכנה
מרכיבים
לחצילים:
3 חצילים
שמן לטיגון
מלח
רוטב פסטו:
2 קבסאות בזיליקום
4 שיני שום
100 גר' צנוברים קלויים
1/3 כוס שמן זית
מלח
פלפלים:
4 פלפלים בצבעים שונים
1/2 כוס שמן זית
1/2 כוס חומץ בן יין
כף סוכר
1/2 כפית מלח
חבילה גבינת עזים מלוחה
אופן ההכנה
1. פורסים את החצילים לאורכם , ממליחים ומניחים בצד לכחצי שעה.
2. מנגבים ומטגנים בשמן עד להזהבה יפה של פרוסות המחצילים משני הצדדים ומקררים.
3. מכינים רוטב פסטו: מכניסים למעבד מזון את הבזיליקום והצנוברים, מוסיפים קצת משמן הזית ומרסקים עד לקבלת רסק דק, מוסיפים את שאר השמן הזית וממשיכים לרסק עד לקבלת מחית חלקה.
4. קולים את הפלפלים , וקולפים ומנקים אותם מגרענים.
5. מערבבים יחד את השמן,החומץ,הסוכר והמלח ומשרים בבלילה את הפלפלים הקלוים לפחות חצי שעה.
6. הרכבת הטרין : מצפים תבנית אינליש קייק בניילון נצמד תוך שמשאירים עודף של ניילון משני הצדדים.
7. מניחים שתי פרוסות חצילים לרוחב תחתית התבנית מימין ומשמאל כך שכל פרוסה תרפד את התחתית ודופן התחתית ושארית פרוסה תיפול מחוץ לתבנית (אחת מימין ואחת משמאל)
8. ממשיכים ומרפדים את שאר התבנית בפרוסות חצילים כשדואגים שתהייה קצת חפיפה בין זוגות פרוסות החצילים.
9. מניחים שכבת פלפלים.
10.משטחים חלק מהגבינה ( פורסים לשכבות של חצי ס"מ)
11.מורחים שכבת פסטו.
12. וחוזרים על הפעולה.
13 כשמסיימים מרימים את קצוות החצילים ומצפים את הטרין גם מלמעלה.
14.אוספים את עודפים הניילון הנצמד ומכסים את הטרין.
15.מניחים מעל הכל מגש קטן וקפסאות שימורים כמשקולת ומכניסים למקרר ל 24 שעות.
16. למחרת פותחים את הנילון הנצמד ומעברים לכלי הגשה.
17. אוכלים ולא משאירים פירור.....
מגיש: ira masler
מקור: שרי 49, פורום תפוז
שתף את המתכון