הוראות הכנה
מרכיבים
6 מצות
לרוטב:
חצי כוס מים רותחים
כף נס קפה מגורען וחזק
1 כף סוכר
2 כפות ליקר תפוזים
1 כף ברנדי
למלית:
1 שמנת מתוקה
חצי ק"ג גבינת מסקרפונה או שמנת או טוברג
3-4 כפות סוכר
קליפת תפוז מגוררת
מעט תמצית וניל טהור או גרגרים מתרמיל וניל שלם
3 כפות ליקר תפוזים
1 כף ברנדי
2-3 כפות פודינג אינסטנט וניל כשר לפסח
ציפוי:
אבקת קקאו
אופן ההכנה
הוראות הכנה:
1. להקציף את שמנת המתוקה יחד עם הגבינה, הסוכר, אבקת הפודינג ולהוסיף
את הליקר, הוניל וקליפת התפוז.
2. לטבול מחצית מהמצות ברוטב ולהשהות כ 5 דקות עד לספיגה טובה ולסדר
בתחתית התבנית
3. למרוח חצי מכמות הבלילה על המצות לחזור על הפעולה שוב. כך יוצא 2
שכבות מצות ו 2 שכבות בלילת גבינה
4. עוטפים בניילון ניצמד ומכניסים למקרר ללילה
5. לפני ההגשה לזרות מעל הטרמיסו אבקת קקאו דרך מסננת.
מגיש:
מקור: פיתוח עצמי
שתף את המתכון