חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טרמיסו כשר לפסח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טרמיסו כשר לפסח טעים יותר מהמקור
טרמיסו כשר לפסח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טרמיסו כשר לפסח טעים יותר מהמקור
הוראות הכנה
מרכיבים
6 מצות
לרוטב:
חצי כוס מים רותחים
כף נס קפה מגורען וחזק
1 כף סוכר
2 כפות ליקר תפוזים
1 כף ברנדי
למלית:
1 שמנת מתוקה
חצי ק"ג גבינת מסקרפונה או שמנת או טוברג
3-4 כפות סוכר
קליפת תפוז מגוררת
מעט תמצית וניל טהור או גרגרים מתרמיל וניל שלם
3 כפות ליקר תפוזים
1 כף ברנדי
2-3 כפות פודינג אינסטנט וניל כשר לפסח
ציפוי:
אבקת קקאו
אופן ההכנה
הוראות הכנה:
1. להקציף את שמנת המתוקה יחד עם הגבינה, הסוכר, אבקת הפודינג ולהוסיף
את הליקר, הוניל וקליפת התפוז.
2. לטבול מחצית מהמצות ברוטב ולהשהות כ 5 דקות עד לספיגה טובה ולסדר
בתחתית התבנית
3. למרוח חצי מכמות הבלילה על המצות לחזור על הפעולה שוב. כך יוצא 2
שכבות מצות ו –2 שכבות בלילת גבינה
4. עוטפים בניילון ניצמד ומכניסים למקרר ללילה
5. לפני ההגשה לזרות מעל הטרמיסו אבקת קקאו דרך מסננת.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: פיתוח עצמי
שתף את המתכון