חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ירך טלה בירקות שורש ארומטיים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ירך טלה בירקות שורש ארומטיים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 אוסו-בוקו טלה
½ כוס שמן זית
4 גזרים חתוכים גס
3 בצלים חתוכים גס
2 ראשי סלרי חתוכים גס
1 כרישה חתוכה גס
3 שיני שום
2 כפות רסק עגבניות
1 כף סוכר חום
1 כף פפריקה מתוקה
2 כוסות יין אדום
טימין
רוזמרין
מלח ופלפל
2 ליטר ציר ירקות
אופן ההכנה
מחממים את שמן הזית בסיר נירוסטה עם תחתית עבה. מטגנים בתוך הסיר את הבשר כדקה מכל צד, מוציאים מהסיר ומניחים בצד. את הירקות מטגנים קלות בסיר בו צרבנו את הבשר עד להשחמה קלה. מוסיפים רסק עגבניות, פפריקה, וסוכר חום. יוצקים את היין האדום ומחצית מכמות ציר הירקות. מטבלים בכף וחצי של מלח וחצי כף פלפל שחור. מערבבים. מוסיפים לסיר בחזרה את הבשר בצורה מסודרת ומוסיפים את יתרת הציר. מוסיפים מעט רוזמרין ומעט טימין ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים כשלוש שעות עם מכסה סגור למחצה.
מגיש: dylam
מקור: שף סהר רפאל ממסעדת כרמים
שתף את המתכון