חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ירכיים עוף עם שעועית ירוקה וכורכום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ירכיים עוף עם שעועית ירוקה וכורכום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 ירכי עוף
150-200 גרם שעועית ירוקה חצויה לשניים
1 כף כורכום
1 כפית פפריקה חריפה
1 בצל חצוי ופרוס
150 גרם פטריות שמפיניון טריות פרוסות גס
1 פלפל חריף קטן קצוץ דק
2 כפות שמן זית
אופן ההכנה
מחממים בסיר בינוני את השמן. מוסיפים את הבצל ומטגנים להזהבה קלה. מוסיפים את הפטריות והפלפל החריף ומטגנים ביחד עוד כדקה. מוסיפים את השעועית הירוקה, הכורכום והפפריקה ומערבבים היטב ביחד. מוסיפים מים כדי שליש גובה הסיר. מניחים מעל את הירכיים כאשר צד העור מופנה כלפי מטה. מכסים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים כך כחמישים דקות עד שעה.
מגישים חם עם אורז לבן.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון