הוראות הכנה
מרכיבים
6 - 8 ירכי עוף או כרעיים ללא עור
1 כוס מיץ תפוזים
3/4 כוס ריבת תפוזים
1/2 כוס רוטב סויה
1-2 שן שום, טחון
3 כפות קטשופ
קמח עבור ציפוי חלקי העוף
נייר כסף לציפוי תחתית סיר הבישול האיטי
אופן ההכנה
מצפים את תחתית סיר הבישול בנייר כסף (מונע מלחמת ניקוי בסוף
1. חובה להסיר את העור וחלקי שומן (למניעת חריכה)
2. מקמחחים היטב את כל חלקי העוף
3. מסדרים את חלקי העוף בתחתית הסיר
4. בקערה מערבבים מיץ תפוזים, ריבה, רוטב סויה, שום קטשופ. מערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
5. יוצקים את הרוטב על ירכי עוף ומכסים את הסיר.
6. מבשלים בחם נמוך 5 שעות (מומלץ לאחר 4.5 שעות להסיר המכסה בכדי להסמיך את הציר
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון