הוראות הכנה
מרכיבים
4 כרעי עוף מנוקים מעצמות (קל להוציא לבד) ניתן לבקש בקצביה
8 נקניקיות
200 ג"ר חזה אווז מעושן פרוס לרצועות דקות
100 ג"ר פיסטוק חלבי מקולף
חופן פטרוזליה קצוצה
ענת תימין עלים בלבד
מלח
1 כפית פלפל שחור גרוס עבה
1/2 כוס שמן זית
1/8 כוס חומץ דובדבנים
1/4 כוס יין מתוק לקידוש
אופן ההכנה
1. במעבד מזון קוצצים את הנקניקיות עד לקבלת עיסה מוסיפים כף שמן ומערבבים
2. בקערה מערבבים את מחית הנקניקיות עם הפיסטוק חלבי,פטרוזליה, עלי התימין,
פלפל שחור, ומעט מלח.
3. על משטח עבודה משטחים את העוף ויוצרים מהמילוי סיגר עבה מניחים ומגלגלים
מעליו את העוף
4. פורסים נייר אלומיניום משמנים את מרכזו במעט שמן זית מלח ופלפל שחור
5. במרכזו שוטחים לרוחב את רצועות חזה האווז ומניחים את גלילת העוף
6. מגלגלים מהודק מאוד סוגרים ומהדקים היטב קצוות
7. מחממים סיר עם 2 ליטר מים רותחים ומניחים בפנים את הגלילות עם נייר האלומיניום
למשך 25 דקות.
8. מוציאים מהמים ומעבירים למקרר למחצית השעה.
9. מורידים בעדינות את נייר האלומיניום
10. במחבת טפלון עם 2 כפות שמן זית מפלפלים וממליחים מטגנים עד הזהבה של הגליל
מכל צדדיו
11. מוצאים לקרש חיתוך ומשהים בצד
12. מוסיפים למחבת את החומץ והיין עד שהרוטב מסמיך מעט
הגשה
חותכים את הגליל לפרוסות ומזלפים מעל את הרוטב
מגיש:
מקור: השף גורדון ראמזי
שתף את המתכון