הוראות הכנה
מרכיבים
כרוב שלם חתוך לרצועות
4 גזרים חתוכים לעיגולים
2 סלקים קטנים חתוכים לעיגולים
1 ליטר מים
1 כוס חומץ
1 כוס סוכר
2 כפות מלח גס
חצי כוס שמן "קנולה"
8 שיני שום
אופן ההכנה
1. לחתוך את הירקות ולשים בקערה או בסיר גדול.
2. להרתיח את כל החומרים מים,חומץ,סוכר,מלח,שמן.
3. לצקת את הנוזל על הירקות, לשים צלחת על הירקות עם משקולת לחצי יום, להעביר לכלי ולמקרר.
4. אחרי 24 שעות ניתן לאכול ולהנות.
מגיש:
מקור: אמא
שתף את המתכון