חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ירקות כבושים "אדום"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טעים טעים טעים וו......ומרשים והכי חשוב מהיר הכנה, אמרתי טעים :).
ירקות כבושים "אדום"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טעים טעים טעים וו......ומרשים והכי חשוב מהיר הכנה, אמרתי טעים :).
הוראות הכנה
מרכיבים
כרוב שלם חתוך לרצועות
4 גזרים חתוכים לעיגולים
2 סלקים קטנים חתוכים לעיגולים
1 ליטר מים
1 כוס חומץ
1 כוס סוכר
2 כפות מלח גס
חצי כוס שמן "קנולה"
8 שיני שום
אופן ההכנה
1. לחתוך את הירקות ולשים בקערה או בסיר גדול.
2. להרתיח את כל החומרים מים,חומץ,סוכר,מלח,שמן.
3. לצקת את הנוזל על הירקות, לשים צלחת על הירקות עם משקולת לחצי יום, להעביר לכלי ולמקרר.
4. אחרי 24 שעות ניתן לאכול ולהנות.
מגיש: ira masler
מקור: אמא
שתף את המתכון