הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 בצל סגול חתוך לטבעות
1/2 גזר חתוך לרצועות
1/2 כוס שעועית ירוקה
1/2 כוס כרוב לבן חתוך לרצועות
1/2 כוס קישוא חתוך לרצועות
1/2 כוס בצל ירוק חתוך לרצועות
1/4 כוס כוסברה טרייה קצוצה
2 תיבוליות תיאלנדי קנור
1 כף רוטב סויה
3 כפות שמן מזולה
אופן ההכנה
לחמם היטב את השמן בווק או במחבת. להוסיף את הירקות (ללא הבצל והכוסברה) ולאדות על להבה גדולה 3-4 דקות.
לפזר את התיבוליות ורוטב הסויה ולערבב עד להמסת התיבוליות.
לפזר את הכוסברה ולהוריד מהאש
להעביר לכלי הגשה, לפזר מעל את הבצל הירוק ולהגיש.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון