חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ירקות מוקפצים עם אטריות שעועית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ירקות מוקפצים עם אטריות שעועית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
חצי כוס שמן זית
1 חבילה קטנה אטריות שעועית
חצי כרובית פרוסה
1 פלפל ירוק או אדום פרוס
1 בצל פרוס
רבע כרוב קטן פרוס
2 גזרים פרוסים באלכסון
150 גרם פטריות שמפיניון פרוסות
רבע כוס רוטב סויה
3 שיני שום קצוצות
2 ס"מ שורש זנגביל קצוץ
1 פלפל צ'ילי קצוץ
1 כפית שמן שומשום
רבע כוס יין אדום מתוק
1 כף רוטב צ'ילי חריף מתוק
1 כפית חומץ
אופן ההכנה
בסיר קטן מרתיחים מים (שלושת רבעי גובה הסיר) עם מחצית מכמות שמן הזית. כאשר המים רותחים מכניסים את אטריות השעועית פנימה, מערבבים היטב ומכבים את האש. מניחים בצד.
במחבת ווק מחממים את שמן הזית הנותר עם שמן שומשום. מוסיפים את השום, הזנגביל והצ'ילי ומקפיצים חצי דקה. מוסיפים את יתר הירקות ומקפיצים כשתיים שלוש דקות. מוסיפים את הסויה, החומץ, רוטב הצ'ילי והיין ומקפיצים עוד שתיים עד שלוש דקות.
מסננים את האטריות תחת ברז עם מים זורמים. מניחים את האטריות בווק קבוצות קבוצות ומערבבים בין קבוצה לקבוצה (כל זאת על מנת שלא יהפכו לגוש במרכז המחבת). מקפיצים עד חצי דקה ומגישים מייד חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון