הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג כבדי עוף
½ כוס ברנדי
½ כוס ליקר קסיס
1 כף רוטב סויה כהה
½ בצל בינוני קצוץ דק
2 כפות שמן זית
10 ענבים ללא גרעינים חצויים
10 דובדבנים טריים מגולענים וחצויים
מלח גס
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
מחממים את השמן במחבת. מוסיפים את הכבד, הלח והפלפל ומטגנים לסגירה מכל הכיוונים. מוציאים את הכבד מהמחבת. בשמן שנשאר מטגנים את הבצל להזהבה קלה. מוסיפים את הברנדי, הקסיס והסויה ומבשלים יחד כדי צמצום צחצית מכמות הנוזלים. מחזירים את הכבד ומקפיצים שתי דקות ביחד. מוסיפים את הענבים והדובדבנים ומערבבים יחד עוד כדקה.
מגישים חם על מצע של פירה תפו"א ובטטה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון