הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם כבדי עוף
50 גרם חמאה
2 בצלים גדולים פרוסים
3 תפוחים מקולפים ופרוסים [בעגול מלא]
200 מ"ל שמנת ריצי
מלח ופלפל גרוס
אופן ההכנה
מטגנים את הכבדים בחלק מהחמאה כ10 דקות מתבלים במלח ופלפל ומוצאים מהמחבת
שומרים בכלי סגור שישמור על החום
מוסיפים את החמאה הנותרת למחבת מוסיפים את הבצלים ומטגנים עד הזהבה מוצאים ומפזרים על הכבדים
מוסיפים את פלחי התפוח ומטגנים קלות מעבירים לכבדים ומערבבים קלות
מוסיפים את השמנת למחבת מקרצפים את השיירים במחבתלתוך השמנת כ6 דקות
יוצקים על הכבדים ומגישים
בתאבון
מגיש:
מקור: חבר רוסי
שתף את המתכון