הוראות הכנה
מרכיבים
250 גרם כבדי עוף מנוקים וחצויים
250 גרם לבבות עוף מנוקים וחצויים
חצי כפית טרגון יבש
1 בצל פרוס
1 שן שום קצוצה
מעט פלפל חריף קצוץ דק
רבע כוס שמן
חצי כפית מלח
אופן ההכנה
בסיר יצוק מחממים את השמן. מטגנים את הבצל עד שנהיה שקוף. מוסיפים את השום והפלפל החריף ומטגנים ביחד כדקה. מוסיפים את הלבבות והכבד ומטגנים ביחד כחמש דקות. מוסיפים את המלח והטרגון ומטגנים תוך ערבוב כדקה נוספת. מגישים חם עם פירה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון