חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כבדי עוף מטוגנים בבצל ובעדשים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כבדי עוף מטוגנים בבצל ובעדשים brכבדי עוף צלויים מונחים על בצלים ירוקיםאדומים וכרישה
כבדי עוף מטוגנים בבצל ובעדשים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כבדי עוף מטוגנים בבצל ובעדשים brכבדי עוף צלויים מונחים על בצלים ירוקיםאדומים וכרישה
הוראות הכנה
מרכיבים
½ כוס עדשים צהובות מבושלות 10 דקות במים רותחים
400 גרם כבדי עוף נקיים
1 כף פלפלים גרוסים גס
כפית מלח גס
10 שיני שום פרוסות
¼ כוס יין לבן מעט מרק עוף או מרק ירקות צח
לתבשיל בצלים:
6 כפות שמן זית
1 בצל אדום חתוך לקוביות קטנות
1 מקל כרישה חתוך לפרוסות דקיקות
צרור בצל ירוק חתוך לפרוסות דקיקות –רק את החלק הלבן-השורש
צרור כוסברה קצוץ דק
4 גבעולי טרגון –רק את העלים
חצי כפית מלח
קורט פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
1.מחממים מחבת גדולה ועמוקה ובוזקים פנימה שמן זית. לאחר כמה שניות, מוסיפים את
הבצלים ומאדים עד לגוון חום מעט שרוף.
2.מוסיפים את הכוסברה והטרגון ורגע לפני שמכבים את האש, מוסיפים את העדשים
ומתבלים עם מלח ופלפל.
3.מערבבים את הכבדים עם שמן זית מלח גס ופלפלים גרוסים - שימו לב שכמות הפלפלים
גדולה. * הערה: לאלו שלא אוכלים חריף בכלל מומלץ להפחית בכמות
4. צולים ומקפיצים את הכבדים קלות על מחבת כבדה שחוממה היטב עם מעט שמן זית
מוסיפים שום טרי.
5.כאשר השום מקבל גוון חום מוסיפים את היין ומצמצמים את הנוזלים.
6.רגע לפני שהמנה מוכנה, מניחים בצלחת גדולה הרים קטנים של עדשים ומעל כל הר מניחים
את הכבדים ומגישים.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: השף שגב משה
שתף את המתכון