חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כבד עוף/אווז/עגל על מצע פולנטה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פולנטה/ ממליגה חביצת קמח תירס נטראלית אתה תקבע את טעמה וזה טעים במיוחד עם כבד brצלוי עם בצל מעליה
כבד עוף/אווז/עגל על מצע פולנטה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פולנטה/ ממליגה חביצת קמח תירס נטראלית אתה תקבע את טעמה וזה טעים במיוחד עם כבד brצלוי עם בצל מעליה
הוראות הכנה
מרכיבים
לפולנטה
250 גרם (חצי חבילה) קמח תירס אינסטנט
1 ליטר מים
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור גרוס עבה
1 כף פפריקה (להוספת צבע אדום) - (לא חובה)
50 גרם חמאה/מחמאה
100 גרם גבינה פרמזן (לא חובה)
לכבד:
1/2 ק"ג כבד עוף/אווז/ עגל
2 בצלים גדולים פרוסים לטבעות
2 כוסות פטריות טריות
1/4 כוס שמן תירס לטיגון
אופן ההכנה
לפולנטה:
מרתיחים מים וחמאה/מחמאה בסיר. מוסיפים את קמח התירס בזרימה דקה ומערבבים בכף עץ עד שהקמח נספג. ממשיכים לערבב (מוסיפים את גבינת הפרמזן). מבשלים תוך כדי ערבוב עד שהפולנטה מסמיכה.
לכבד
1. על מחבת עבה מחממים את השמן מוסיפים את הבצל ומטגנים עד זהבה מוסיפים מעט מלח ופלפל שחור וכמון
2. מוסיפים את הכבדים למחבת ומבשלים כ 2 דקות לצד.
(ניתן לעשות את הכבדים צלויים על מצלית ביתית)
להגשה:
בצלחת עמוקה ממלאים 2 כפות פולנטה מעל מסדרים כמות של כבד ומעל את הבצלים המטוגנים
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון