הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג כבד עוף טרי
3 כפות ריבת אוכמניות
5 שיני שום פרוסות
פלפל צ'ילי גרוס
פלפל שחור גרוס
מלח
3 כפות שמן זית מעורבבות עם 1 כפית פפריקה מתוקה
1 ס"מ ג'ינג'ר טרי מגורד
מעט מים לדילול
אופן ההכנה
בתבנית פיירקס לשים את כל החומרים למעט הכבד ולדללם עם מעט מים עד שמתקבל רוטב סמיך , לשים את הכבד בתוך הרוטב ולצפותו ברוטב
להכניס לתנור שמכוון על גריל בחום גבוה ולצלות את הכבד במשך 10 דקות משני צדדיו.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון