חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כבד עוף בחומץ בלסמי על מצע מרמלדת בצל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כבד עוף בחומץ בלסמי על מצע מרמלדת בצל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
למרמלדה:
40 גר' מחמאה
4 כפות שמן
6 בצלים סגולים פרוסים
2 כפות סוכר חום
4-5 כפות חומץ בן יין אדום או פטל
4 כפות יין מרסלה
לכבד:
18 כבדי עוף טריים
כוס קמח
100 גר' מחמאה
3 כפות שמן
6 כפות חומץ בלסמי
אופן ההכנה
1. למרמלדה: ממיסים החמאה עם השמן במחבת כבדה, מוסיפים בצל ומטגנים עד השקפה. מתבלים במלח, פלפל וסוכר ומטגנים עוד 5 דק'. מוסיפים את החומץ ומבשלים עוד 5 דק'. מוסיפים את היין ומבשלים עוד 5 דק' על אש נמוכה.
2. לכבד: מסירים מהכבד גידים, שוטפים ומייבשים. מקמחים ומנערים משאריות הקמח.
3. ממיסים במחבת כבדה את החמאה והשמן, מטגנים את הכבדים בקבוצות קבוצות 2-3 דק' מכל צד. מתבלים במלח ופלפל ושומרים במקום חם.
4. מחזירים את כל הכבדים למחבת, מוסיפים את החומץ ומטגנים דקה.
5. מחלקים את ריבת הבצל לצלחות אישיות ומניחים מעליה את הכבד.
מגיש: lee75
מקור: בני סיידא
שתף את המתכון