הוראות הכנה
מרכיבים
1.8 ק"ג כבד עוף
300 גר` פטריות טריות חתוכות גס
400 גר` בצל פרוס דק
380 גר` מלפפון חמוץ פרוס
מלח לתיבול
פלפל שחור לתיבול
600 גר` רסק עגבניות
200 גר` חזה אווז חתוך לרצועות
אופן ההכנה
סוגרים את הכבד במחבת עם שמן, מוסיפים את הבצל ומטגנים מעט.
מוסיפים את הפטריות. מערבבים לספיגת טעמים ומוסיפים את חזה
האווז והמלפפון החמוץ. מטגנים כ- 2 דקות, מוסיפים את רסק העגבניות,
מערבבים בעדינות ומאדים כ- 5 10 דקות עד לרמת היובש הרצוייה.
מתבלים בפלפל שחור ומלח ומגישים.
מגיש:
מקור: טעמים
שתף את המתכון