הוראות הכנה
מרכיבים
300 גרם כבד עוף טרי
¼ כוס סילאן
3-4 כפות לימונצ'לו
1 בצל קטן פרוס
1 כף שומן אווז לטיגון
מלח ופלפל שחור גרוס טרי
אופן ההכנה
ממיסים במחבת את שומן האווז. מטגנים את הבצל בשומן המומס עד להזהבה. מוסיפים את הכבדים ואוטמים מכל הכיוונים. ממשיכים לטגן עוד דקה אחרי האטימה. ממליחים ומפלפלים ומערבבים. יוצקים פנימה את הסילאן ומערבבים היטב. יוצקים פנימה את הלימונצ'לו ושוב מערבבים. מצפים את הכבדים היטב ברוטב הסמיך שנוצר ומסירים מהאש.
מגישים מיד.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון