הוראות הכנה
מרכיבים
30 יח כבד עוף נקי מגידים.
15 שיזף יבש נקי מגלעין
15 תמרים נקיים מגלעין
15 משמש יבש
15 תאנים
4 כפות סוכר חום
2 כפות סוכר לבן
2 כפות אבקת צילי חריף.
1 כף סויה
1/2 כוס מים
1 כף קורנפלור
1/4 כוס מים
3 כפות שמן לטיגון
אופן ההכנה
בקלחת קטנה מערבבים את המים עם הצילי והסוכר מביאים לרתיחה מוסיפים את הסויה.
ב 1/4 כוס מים מערבבים את הקורנפלור ומוסיפים לרוטב מעבים ומורידים מהאש הצידה.
במחבת מטגנים את הכבדים עד מלב מדיום מוציאים ומסננים את השמן.
שופכים את הכבדים לתוך הקלחת עם הרוטב ומערבבים.
בינתיים - חולטים את הפירות היבשים (למעט התמרים) חורצים חריץ בבכולם (כולל בתמרים)
וממלאים כל אחד בחצי כבד.
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון