הוראות הכנה
מרכיבים
700 גרם כבד עוף , 200 גרם אגוזים, 250 גרם משמש מיבש, 200 גרם שזיף שחור מיובש ללא גלעין
פלפל שחור גרוס , רבע כוס יין לבן יבש, 2 כפות סוכר
אופן ההכנה
סמים את הכבד בצלחת גדולה וגורסים עלו 2 כפות פלפל שחור גרוס.
מסדרים את הכבד על רשת ושורפים את הכבד מעט, ממלאים בסיר בנוני חצי כוס מים ונתנים לו לרטוח מוסיפים 4 כפות סוכר ומשאירים על אש קטנה 5 דקות ומכניסים את הפרות היבשים
והאגוזים לתוך הסיר ומשאירים על אש קטנה 30 דקות. לאחר מכן מכניסים את הכבד לסיר מוסיפים רבע כוס יין לבן ונותנים לו עוד 10 דקות בישול על אש קטנה. ללא מכסה לסיר.זהו בתאבון , מתאים עם תוספת אורז לבן
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון