חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כבד עוף ברוטב פרות יבשים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כבד עוף ברוטב פרות יבשים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
700 גרם כבד עוף , 200 גרם אגוזים, 250 גרם משמש מיבש, 200 גרם שזיף שחור מיובש ללא גלעין
פלפל שחור גרוס , רבע כוס יין לבן יבש, 2 כפות סוכר
אופן ההכנה
סמים את הכבד בצלחת גדולה וגורסים עלו 2 כפות פלפל שחור גרוס.
מסדרים את הכבד על רשת ושורפים את הכבד מעט, ממלאים בסיר בנוני חצי כוס מים ונתנים לו לרטוח מוסיפים 4 כפות סוכר ומשאירים על אש קטנה 5 דקות ומכניסים את הפרות היבשים
והאגוזים לתוך הסיר ומשאירים על אש קטנה 30 דקות. לאחר מכן מכניסים את הכבד לסיר מוסיפים רבע כוס יין לבן ונותנים לו עוד 10 דקות בישול על אש קטנה. ללא מכסה לסיר.זהו בתאבון , מתאים עם תוספת אורז לבן
מגיש: avi1313
מקור:
שתף את המתכון