חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כבד עוף ברוטב תאנים ויין
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מומלץ כמנה ראשונה. וכמנה עיקרית בתוספת תפוחי אדמה קריספיים.
כבד עוף ברוטב תאנים ויין
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מומלץ כמנה ראשונה. וכמנה עיקרית בתוספת תפוחי אדמה קריספיים.
הוראות הכנה
מרכיבים
לכבדים:
שמן זית לטיגון
21 ק"ג כבדי עוף
מעט מלח
פלפל שחור גרוס
לרוטב:
1 בצל בינוני קצוץ בינוני
מעט מים
כף גדושה של ריבת בצל
3 י"ח תאנים מיובשות קצוצות דק
4 כפות יין אדום יבש
להגשה:
פרוסות לחם מטוגנות בשמן זית ( פרוסה לכל מנה )
צנוברים קלויים
אופן ההכנה
הרוטב:
שמים בסיר קטן על אש נמוכה את חומרי הרוטב מערבבים ומצמצמים.
הכבד:
לטגן את הכבד טיגון מינימלי בשמן זית, להוסיף מלח ופלפל לפי הטעם.
הגשה:
לסדר בצלחת את פרוסת הלחם המטוגנת מעל להניח את הכבדים.
לשפוך על הכבדים שלוש כפות מהרוטב, לפזר מעט צנוברים ומעט מלח ים גס ופלפל גרוס.
מגיש: anatov
מקור:
שתף את המתכון