הוראות הכנה
מרכיבים
500 גר' כבד הודו (או עוף)
2 כפות אבקת מרק בצל ("קנור")
שמן קנולה לטיגון
אופן ההכנה
להפשיר את הכבד (אם הוא קפוא)יום קודם במקרר.
לחמם שמן במחבת עמוקה
לנקות את הכבדים משאריות גידים או שומנים (במספריים חדים- זהירות לא לחתוך כיס מרה ירוק -לחתוך מסביבו ולזרוק עם השאריות)
כבד הודו (כבדים גדולים) לחתוך לשניים באמצע (כדי לעקוב אחר חדירת הבשול עד שנעלם הדם)
לטגן על אש גבוהה תוך ערבוב מתמיד, כ-5 דקות לכסות במכסה בין ערבוב לערבוב.
להוציא מן המחבת בכף מחוררת על מגבת נייר לספיגת עודף השמן.
להגיש חם
אפשר לשמור במקרר יום נוסף בלבד.
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון