חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כבד עוף מטוגן -מהיר הכנה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כבד עוף (או הודו) יש להכין בטיגון מהיר (בשול או טיגון ממושכים, br גורמים לכבדים להתקשות ולאבד טעמם) brהשיטה שפיתחתי היא מהירה וגם טעימה מבלי לפגום בטעם התבשיל.
כבד עוף מטוגן -מהיר הכנה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כבד עוף (או הודו) יש להכין בטיגון מהיר (בשול או טיגון ממושכים, br גורמים לכבדים להתקשות ולאבד טעמם) brהשיטה שפיתחתי היא מהירה וגם טעימה מבלי לפגום בטעם התבשיל.
הוראות הכנה
מרכיבים
500 גר' כבד הודו (או עוף)
2 כפות אבקת מרק בצל ("קנור")
שמן קנולה לטיגון
אופן ההכנה
להפשיר את הכבד (אם הוא קפוא)יום קודם במקרר.
לחמם שמן במחבת עמוקה
לנקות את הכבדים משאריות גידים או שומנים (במספריים חדים- זהירות לא לחתוך כיס מרה ירוק -לחתוך מסביבו ולזרוק עם השאריות)
כבד הודו (כבדים גדולים) לחתוך לשניים באמצע (כדי לעקוב אחר חדירת הבשול עד שנעלם הדם)
לטגן על אש גבוהה תוך ערבוב מתמיד, כ-5 דקות לכסות במכסה בין ערבוב לערבוב.
להוציא מן המחבת בכף מחוררת על מגבת נייר לספיגת עודף השמן.
להגיש חם
אפשר לשמור במקרר יום נוסף בלבד.
מגיש: amitsur
מקור: עצמי
שתף את המתכון