חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כבד עוף עם תפו"א משודרג
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רוב הילדים לא אוהבים כבד עוף. הבטחה - אחרי הטעימה הזאת, לפחות פעם בשבוע הילדים יידרשו את המנה.
כבד עוף עם תפו"א משודרג
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רוב הילדים לא אוהבים כבד עוף. הבטחה - אחרי הטעימה הזאת, לפחות פעם בשבוע הילדים יידרשו את המנה.
הוראות הכנה
מרכיבים
1. ½ ק"ג כבד עוף מוכשר (חתוך לחתיכות בינוניות ויפות)
2. 1 בצל גדול פרוס לרצועות (פרוס לרצועות)
3. 8 - 10 תפוחי-אדמה בינוניים (חתוך לקוביות בינוניות)
4. כפית כרכום, כפית מלח, כפית אבקת מרק, חצי כפית פלפל לבן ומעט כמון
אופן ההכנה
להכנת התפוח-אדמה:
1. מרתיחים בסיר מים.
2. מקלפים וחותכים את התפוח-אדמה לקוביות בינוניות ושוות.
3. מוסיפים את התפוחי-אדמה לסיר ומוסיפים כפית אבקת מרק, כפית כרכום, חצי כפית מלח ומבשלים את התפוחי-אדמה עד לריכוך. (לא להגיע למצב של תפוח-אדמה לפירה).
להכנת הכבד עוף:
1.מטגנים במחבת את הבצל עד להזהבה.
2.לתבל את הכבד לפני הצליה בפלפל לבן, ½ כפית כמון וכפית שטוחה מלח ולערבב טוב.
3. להוסיף את הכבד למחבת עם הבצל ולצלות מכל הצדדים (לא לצלות אותם לגמרי).
4. לסנן את תפוחי האדמה מהנוזלים.
5. להוסיף את התפוחי-האדמה המבושלים והמסוננים לתוך המחבת עם הכבד עוף ולהמשיך לצלות את הכל עוד כחמש דקות עד שכל התבשיל מתערבב בטעמים.
6. להגיש בתוספת סלט ירקות.
הרבה אופטימיות
מגיש: שרונית
מקור: ביתי
שתף את המתכון