הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 ק"ג כבד עוף נקי
3 בצלים בינוניים פרוסים
3 כפות שמן
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה
זורים על הכבד פלפל שחור
מטגנים בצלים עם שמן עד זהוב ושומרים בצלחת.
צולים את הכבדים על אש - מטעמי כשרות
מטגנים את הכבדים במחבת בה טוגן הבצל עד שהם מוכנים
מוסיפים למחבת בצל , מלח ופלפל מטגנים מעט ומכבים את הלהבה.
מצננים את הכבדים והבצל .
טוחנים במטחנת בשר ושומרים בקירור.
בתיאבון
מגיש:
מקור: ספיר
שתף את המתכון