הוראות הכנה
מרכיבים
המצרכים:
1 קופסה אפונת גינה ( או 400 גרם אפונה סנפרוסט עזינה מאודה קלות )
100 - 150 גרם אגוזי מלך (קליפורניה)
4 ביצים קשות
3 בצלים גדולים
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
מוציאים את האפונה מקופסת השימורים, מסננים את המים ושוטפים במים קרים.
טוחנים במטחנת בשר או במעבד מזון את האפונה, ביצים קשות, אגוזים.
את הבצל מטגנים עד לקבלת גוון חום בהיר ומוסיפים לחומרים הטחונים.
לערבב הכל יחד ולהוסיף מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
לאחסן בקירור
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון