חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כבד קצוץ בנוסח צרפתי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כבד קצוץ צרפתי הוא מאכל לא כשר בבסיסו ולכן מובאים כאן כל המיצרכים הלא כשרים אבל ניתן להשתמש בתחליפים מין הצומח, או פרווה.
כבד קצוץ בנוסח צרפתי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כבד קצוץ צרפתי הוא מאכל לא כשר בבסיסו ולכן מובאים כאן כל המיצרכים הלא כשרים אבל ניתן להשתמש בתחליפים מין הצומח, או פרווה.
הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם כבדי עוף
4-7 בצלים יבשים
חצי חבילה חמאה
5 ביצים קשות
שמן לטיגון
קופסה שמנת מתוקה
אופן ההכנה
1.מנקים את הכבדים מגידים ושוטפים הייטב.
2.קולפים את הבצלים וחותכים לפרוסות עבות.
3.קולפים את הביצים הקשות וחותכים לרבעים.
4.במחבת גדולה וכבדה מחממים מעט שמן לטיגון בתוספת החמאה
מוסיפים את הבצל ועל אש נמוכה מאוד מטגנים את הבצל עד שמשחים יפה.
מוסיפים את הכבד ומטגנים כ-10 דקות . ומוסיפים את הביצים מטגנים עוד 10 דקות.
תוך ערבוב רצוף .
5.בשלב זה מוסיפים את השמנת המתוקה ונותנים לה להתבשל אם הכבדים עד שהיא מתאדה ונספגת בכבדים.
מתבלים במלח ופלפל , מבשלים עוד 5 דקות לספיגת טעמים.
מצננים
6 . מעבירים למעבד מזון או במתחנת בשר אם החורים הקטנים , וקוצצים .
מגיש: uzzi1955
מקור:
שתף את המתכון