הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם כבדי עוף
4-7 בצלים יבשים
חצי חבילה חמאה
5 ביצים קשות
שמן לטיגון
קופסה שמנת מתוקה
אופן ההכנה
1.מנקים את הכבדים מגידים ושוטפים הייטב.
2.קולפים את הבצלים וחותכים לפרוסות עבות.
3.קולפים את הביצים הקשות וחותכים לרבעים.
4.במחבת גדולה וכבדה מחממים מעט שמן לטיגון בתוספת החמאה
מוסיפים את הבצל ועל אש נמוכה מאוד מטגנים את הבצל עד שמשחים יפה.
מוסיפים את הכבד ומטגנים כ-10 דקות . ומוסיפים את הביצים מטגנים עוד 10 דקות.
תוך ערבוב רצוף .
5.בשלב זה מוסיפים את השמנת המתוקה ונותנים לה להתבשל אם הכבדים עד שהיא מתאדה ונספגת בכבדים.
מתבלים במלח ופלפל , מבשלים עוד 5 דקות לספיגת טעמים.
מצננים
6 . מעבירים למעבד מזון או במתחנת בשר אם החורים הקטנים , וקוצצים .
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון