הוראות הכנה
מרכיבים
½ קילו כבדי עוף טריים
1 בצל גדול
½ קילו קוביות חזה אווז מעושן (ניתן להשתמש בזנבות הודו מעושנים
חתוכים לקוביות קטנות ללא העצם)
4 שיני שום כתוש
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור גרוס עבה
4 עלי דפנה
½ כוסית ברנדי או קלבדוס או שרי
50 ג"ר מחמאה מומסת
3 כפות שמן
אופן ההכנה
1. בסיר עם 3 כפות השמן מטגנים את חזה האווז או זנבות ההודו עד לשקיפות
2. מוסיפים את הבצל הקצוץ והשום מערבבים עד לשקיפות
3. מוסיפים את התבלינים הברנדי או הקלבדוס ומערבבים
4. מוסיפים את כבדי העוף ומטגנים כ 8 דקות עד לדרגת מדיום
5. מקררים את הכל כ 10 דקות
6. מכניסים למעבד מזון וטוחנים בפולסים כדי שהמירקם יהיה גס
7. מסדרים העיסה בכלי הגשה מניחים את 4 עלי הדפה מעל
8. ממיסים את המחמאה ויוצקים מעל
9. מכסים בנילון נצמד מכניסים למקרר ל פחות לשעתיים עד שהכל מתייצב
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון