הוראות הכנה
מרכיבים
½ קילו כבד עוף טרי ונקי
3 בצלים גדולים פרוסים דק
5 ביצים קשות
¼ כוס שמן לטיגון
פלפל שחור גרוס
מלח לפי טעם
אופן ההכנה
מטגנים במחבת עמוקה את הבצל הפרס לחום זהוב כהה.
מוסיפים את הכבד לבצל וממשיכים לטגן עד שהכבד עשוי היטב. לשמור את הנוזלים.
במטחנת בשר ידנית או חשמלית [לא במעבד מזון] טוחנים את הכבד יחד עם הבצל והביצים הקשות כולל הנוזלים ששמרנו.
לטבל בפלפל שחור ומלח לפי הטעם.
לשמור בקערת זכוכית אטומה לא יותר מיומיים.
בתאבון.
אלי גרשון...
מגיש:
מקור: אלי גרשון
שתף את המתכון