חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כבד קצוץ מבית אמא
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כבד קצוץ מבית אמא br
כבד קצוץ מבית אמא
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כבד קצוץ מבית אמא br
הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים
1/2קילו כבד עוף
2בצלי ענק פרוסים לפרוסות דקות
4ביציםקשות
1/4עד 1/2 כוס שמן או/ 150 ג"ר מחמאה
1כפית מלח
1כפית פלפל לבן או שחור גרוס עבה
1/4כפית קנמון טחון
קמצוץ ציפורן טחונה
1 כף ברנדי
1 כף סילאן תמרים או 1/4 כוס יין קידוש או 1/4 כוס קלבדוס
אופן ההכנה
אופן הכנה
1.במחבת עם שמן מטגנים הבצל עד אידוי מנמיחים את האש ומטגנים עוד כ 5 דקות
עד הזהבה
2.מוסיפים את הכבדים ומגבירים את הלהבה ומטגנים אותם כ 5 דקות לערך מוסיפים את
התבלינים הסילאן ומערבבים 3-2דקות.
מוציאים עם כף טיגון את הכבדים והבצל לקרש חיתוך וקוצצים ידנית
(אין להשתמש בקוצצים חשמליים תקבלו משחה) עד דק (פרורים)מעבירים
לכלי עמוק קוצצים את הביצים עד דק ומקפלים עם הכבד מספר דקות עד
שמתקבלת עיסה אחידה מוסיפים מנוזלי האידוי עד למידת
הרטיבות הרצויה )מניחים ל 15 דקות במקרר ובודקים שהעיסה לא יבשה
מדי באם יבשה מוסיפים עוד מעט נוזלים
מתקנים תיבול מלח פלפל ובתאבון
רעיונות הגשה
ניתןלהגיש בחצי עגבניה שרוקנה בליווי בצל קצוץ וביצה קשה קצוצה
או בחלבון של חצי ביצה עם חלמון מגורר מעל ובצל קצוץ
פרוסת טוסט מבאגט או חלה כמצע לכבד עם פרוס
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון