הוראות הכנה
מרכיבים
1 סלסלה פיטריות שמפיניון חתוכות לפרוסות
1 בצל גדול פרוס לפרוסות
150 ג"ר אגוזי מלך
1 כפית אבקת מרק פרווה
4 ביצים קשות (אופציה מומלצת)
מלח
פלפל שחור
2 כפות יין קידוש או קוניאק
4 כפות שמן זית לטיגון
אופן ההכנה
1. במחבת עם השמן מטגנים את הבצל עד שקיפות
2. מוסיפים את הפיטריות וכפית מרק עוף פרווה מגנים עד הזהבה עמוקה
3. במעבד מזון קוצצים את אגוזי המלך עד למידת גרגירים
(אני אוהב לקלות אותם מעט על מחבת קודם לכן)
4. מוסיפים את תוכן המחבת והביצים הקשות לתוך המעבד וקוצצים עד מידה בינונית
5. מתבלים ומוסיפים את היין מערבלים עוד שניה לערבוב התבלינים
מגיש:
מקור: גולי הדסון
שתף את המתכון