חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כבד קצוץ של סבתא שרה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כבד קצוץ פולני אמיתי של סבתא שרה, כל שישי בערב כולם מחכים למנה הזאת וגם כמובן לקרפלך והבלינצ`ס בשר אבל את המתכונים האלו נכתוב בהזדמנות אחרת.. לקחתי קצת חופש עם כתיבת המתכון והחלפתי את השמאלץ ( שומן עוף) בשמן זית שגם יוצא מצוין, אבל אם אתם מהמהדרין ויש לכם שמאלץ.. תשתמשו בו 🙂 br br
כבד קצוץ של סבתא שרה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כבד קצוץ פולני אמיתי של סבתא שרה, כל שישי בערב כולם מחכים למנה הזאת וגם כמובן לקרפלך והבלינצ`ס בשר אבל את המתכונים האלו נכתוב בהזדמנות אחרת.. לקחתי קצת חופש עם כתיבת המתכון והחלפתי את השמאלץ ( שומן עוף) בשמן זית שגם יוצא מצוין, אבל אם אתם מהמהדרין ויש לכם שמאלץ.. תשתמשו בו 🙂 br br
הוראות הכנה
מרכיבים
2 כפות שמן זית ( או שמאלץ - שומן עוף)
1/2 כוס בצל קצוץ
150 ג` כבד עוף או בקר
2 ביצים קשות
מלח ופילפל לפי הטעם
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל בשמן זית ( או שומן עוף) עד להשחמה קלה
חותכים את הכבד לרצועות מוסיפים אותם למחבת וממשיכים לטגן תוך כדיי בחישה עד שייעלם צבע הדם האדום
טוחנים את הבצל והכבד עם הביצים, מתבלים במלח ופילפל, מקררים כשעתיים במקרר ומגישים, בתאבון!
במנה 190 קל`, 11 ג` חלבון, 11 ג` שומן.
מגיש: orna483
מקור:
שתף את המתכון