הוראות הכנה
מרכיבים
קילו שעועית ירוקה נקיה וחתוכה לחתיכות
קילו בשר כבש חתוך לקוביות
3כפותבצל קצוץ דק מאודה קלות בכף שמן
3 עגבניות קלופות וקצוצות דק
חצי כפית מלח
פלפל שחור גרוס
רבע כפית אגוז מוסקט טחון
רבע כפית פלפל אנגלי
אופן ההכנה
שוטחים את השעועית בסיר
מחממים מחבת עם שמן ומטגנים את הבשר עד השחמה
מעבירים לסיר מעל לשעועית מפזרים את הבצל ומכסים בעגבניות
מוסיפים מלח פלפל מוסקט ופלפל אנגלי ואת 2 כוסות המים
ומבשלים על אש קטנה כשעה
בתאבון
מגיש:
מקור: חאלד
שתף את המתכון