חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כבש עם תפוחי אדמה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון ישן שהיה של סבתי
כבש עם תפוחי אדמה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון ישן שהיה של סבתי
הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג בשר כבש חתוך לקוביות בגודל 2 ס"מ
1 בצל קצוץ
1 ק"ג תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות
מלח ופלפל
שמן
אופן ההכנה
שמים מעט שמן בסיר על להבה גבוהה. מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד שמזהיב. מוסיפים את קוביות הבשר ומטגנים עד שהן אטומות מכל צד. מוסיפים מעט מים ומעבירים לאש קטנה. מבשלים עד שהבשר נהיה רך.
בנתיים מטגנים את תפוחי האדמה עד השחמה בשמן עמוק.
כאשר הבשר מוכן מוסיפים מים, מלח ופלפל. כאשר המים רותחים מוסיפים את תפוחי האדמה המטוגנים מערבבים בעדינות עם הבשר ומכבים את האש.
מגיש: gilia bozi
מקור:
שתף את המתכון