הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג בשר כבש חתוך לקוביות בגודל 2 ס"מ
1 בצל קצוץ
1 ק"ג תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות
מלח ופלפל
שמן
אופן ההכנה
שמים מעט שמן בסיר על להבה גבוהה. מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד שמזהיב. מוסיפים את קוביות הבשר ומטגנים עד שהן אטומות מכל צד. מוסיפים מעט מים ומעבירים לאש קטנה. מבשלים עד שהבשר נהיה רך.
בנתיים מטגנים את תפוחי האדמה עד השחמה בשמן עמוק.
כאשר הבשר מוכן מוסיפים מים, מלח ופלפל. כאשר המים רותחים מוסיפים את תפוחי האדמה המטוגנים מערבבים בעדינות עם הבשר ומכבים את האש.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון