הוראות הכנה
מרכיבים
30 כדורי אבטיח (לקרוץ בעזרת כף כדורית)
200 גרם שוקולד מריר
100 גרם חמאה
מיץ מתפוז אחד
½ כוס סוכר
אופן ההכנה
מבשלים , תוך כדי ערבוב, מיץ תפוזים, חמאה וסוכר בסיר קטן, על אש נמוכה, עד שהסוכר נמס.
שוברים את השוקולד לקוביות ומוסיפים לסיר. מערבבים עד שמתקבל קרם בעל מרקם חלק ומסירים מן האש.
נועצים קיסם שניים (מעץ) במרכז כל כדור אבטיח. מחזיקים בקיסם וטובלים, רק את כדור האבטיח, בתערובת קרם השוקולד. מסדרים בזהירות, בצלחת הגשה ומכניסים למקפיא למשך ½ שעה.
מגיש:
מקור: קיץ של פירות עם תיקונים קלים משלי
שתף את המתכון