הוראות הכנה
מרכיבים
סיר של אורז מבושל במעט יותר מים, שיהיה טיפה דביק
(אני משתמשת באורז מלא עגול, אבל ניתן לעשות עם כל אורז מבושל)
קמח (אני משתמשת בקמח מלא...)
מעט שמן זית לטיגון
מלח
שומשום קלוי
אופן ההכנה
לשים את האורז המבושל בקערה
להוסיף מלח ושומשום
להוסיף קמח במנות קטנות תוך כדי לישה ידנית עד שנהיה מן "גוש" של בצק אורז.
לחמם את השמן במחבת רחבה
ליצור כדורים (כמות של כף בערך) ולשטח אותם לפני הטיגון
לטגן עד שנהיה זהוב משני הצדדים.
מגיש:
מקור: ירחון בישול יפני
שתף את המתכון