חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כדורי בשר ברוטב קארי ירוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בתי חזרה מתאילנד והביאה תבלינים. (קארי ירוק,צהוב, אדום) למון גראס מיובש (אבקה),קוריאנדר. אני מחפשת מתכונים, בעיקר לעוף ובשר,שיאפשרו לי להשתמש בתבלינים. אפשרי גם עם חלב קוקוס. המון תודה!
כדורי בשר ברוטב קארי ירוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בתי חזרה מתאילנד והביאה תבלינים. (קארי ירוק,צהוב, אדום) למון גראס מיובש (אבקה),קוריאנדר. אני מחפשת מתכונים, בעיקר לעוף ובשר,שיאפשרו לי להשתמש בתבלינים. אפשרי גם עם חלב קוקוס. המון תודה!
הוראות הכנה
מרכיבים
ק"ג בשר טחון טרי
4 גבעולי בצל ירוק
1/2 כוס כוסברה קצוצה
8 שיני שום כתושות
1 כפית גרידת תפוז
1/4 כוס רוטב צדפות
2 כפות רוטב צ'ילי אסייתי
כפית אגוז מוסקט טחון
2 ביצים שלמות
1/2 כוס שמן
1/2 כוס קורנפלור
לרוטב:
1/2 כוס משחת קארי ירוקה (מתכון למעלה)
שתי כוסות חלב קוקוס
אופן ההכנה
1.מערבבים את כל החומרים פרט לשמן ולקורנפלור. יוצרים כדורים ומגלגלים אותם בקורנפלור.
2.מחממים את השמן במחבת ומקפיצים את הכדורים עד שצבעם הופך חום זהוב, כחמש דקות.
3. מכינים את הרוטב: מערבבים את כל חומרי הרוטב בסיר ומביאים לרתיחה. מנמיכים את
הלהבה ומבשלים כחמש דקות. מכניסים פנימה את הבשר ומבשלים, על אש נמוכה,
כעשר דקות נוספות. מגישים עם אורז.
מגיש: שפיר
מקור: המטבח התאילנדי
שתף את המתכון