חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כדורי בשר ברוטב תפוז חמוץ מתוק בנוסח תאי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כדורי בשר ברוטב תפוז חמוץ מתוק בנוסח תאי brמאכל עדין שנימוח בפה עם טעמים מדהימים
כדורי בשר ברוטב תפוז חמוץ מתוק בנוסח תאי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כדורי בשר ברוטב תפוז חמוץ מתוק בנוסח תאי brמאכל עדין שנימוח בפה עם טעמים מדהימים
הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 ק"ג בשר בקר טחון
1 שן שום כתושה
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור גרוס עבה
1 כפית רוטב וסצסטר
1 ביצה
1 כוס פרורי לחם או קמח מצה
לרוטב:
1 כף רוטב צילי חריף
2 כפות גדושות קונפיטורת תפוזים
2 כפות חומץ אורז
2 כפות רוטב סויה
מים
אופן ההכנה
1.בקערה מערבבים ולשים היטב עד קבלת תערובת אחידה
1/2 ק"ג בשר בקר טחון
1 שן שום כתושה
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור גרוס עבה
1 כפית רוטב וסצסטר
1 ביצה
1 כוס פרורי לחם או קמח מצה
2.מהתערובת ניצור כדורים קטנים (גילגול התערובת ביד לחה)
3.במחבת עם 2 כפות שמן נטגן את כדורי הבשר עד סגירתם מכל הכיוונים
4.נוסיף את כל חומרי הרוטב מוסיפים מים עד 3/4 מגובה הכדורים מביאים לרתיחה
ומנמיכים את הלהבה ומבשלים כשעה מגלגלים מדי פעם את הכדורים
5. מצמצמים את הרוטב עד שמתעבה
6. מגישים חם בתוספת אורז לבן מאודה
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: שף גון
שתף את המתכון