חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כדורי דג בטעם פלאפל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

היה מעניין לנסות לטגן דג עם פלאפל. ניסיתי ואהבתי. אפשר להכין כמו מנת פלאפל רגילה ולבלבל את האויב בלי שידע שיש דגים. טעים. כדי שהדג יהיה מוכן יש להקפיד שהשמן לא יהיה חם מידי.
כדורי דג בטעם פלאפל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

היה מעניין לנסות לטגן דג עם פלאפל. ניסיתי ואהבתי. אפשר להכין כמו מנת פלאפל רגילה ולבלבל את האויב בלי שידע שיש דגים. טעים. כדי שהדג יהיה מוכן יש להקפיד שהשמן לא יהיה חם מידי.
הוראות הכנה
מרכיבים
- ½ ק"ג דג טחון (פילה בקלה או מרלוזה או קרפיון - לפי הטעם)
- 1 שקית של אבקת פלאפל (ניתן לקנות בכל חנות מכולת)
- 1 כף אבקת מרק בטעם עוף
- 2 כפות קמח תופח
- 1-2 ביצים (לפי סמיכות התערובת)
- 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
- כף בצל מטוגן (אפשר קנוי-ניתן למצוא באיזור התבלינים)
-¾ כוס פירורי לחם
אופן ההכנה
- מערבבים בקערה את הדג הטחון, ומוסיפים את שאר החומרים (חוץ מפירורי הלחם).
- לשים עד לקבלת תערובת חלקה.
- מחממים שמן חצי עמוק במחבת.
- יוצרים, בעזרת ידיים רטובות , מעין כדורי פלאפל וטובלים בפירורי הלחם.
- מטגנים את הקציצות מספר דקות מכל צד עד לקבלת גוון זהוב חום.
- מניחים על נייר סופג.
- מגישים עם סלט ירקות ורוטב אלף האיים.
הרבה אופטימיות
מגיש: שרונית
מקור: אישי
שתף את המתכון