הוראות הכנה
מרכיבים
300 גרם חמאת תנובה רכה
5 כפות סוכר
21/2 כוסות קמח
1/4 כפית מלח
1 1/2 כוסות אגוזי לוז קלויים וטחונים דק
2 כוסות אבקת סוכר, לציפוי לאחר האפייה
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-160 מעלות.
במיקסר מעבדים חמאה וסוכר לתערובת קרמית, במהירות בינונית כ2-3 דקות. מנפים יחד קמח ומלח. מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים לתערובת. מעבדים עד שהתערובת אחידה. מערבבים פנימה אגוזי לוז. מגלגלים בידיים לכדורים בקוטר 3 ס"מ ומניחים בתבנית באופן מרווח. אופים 20-25 דקות עד שהעוגיות יציבות אבל עדיין בהירות. אפשר לבצוע אחת ולבדוק שהיא יבשה בפנים. מצננים מעט ומגלגלים באבקת סוכר את העוגיות החמימות. מצננים ושומרים בכלי אטום בטמפרטורת החדר.
מגיש:
מקור: MSN
שתף את המתכון