הוראות הכנה
מרכיבים
1 סלסלת פטריות שמפניון (אפשר להוסיף יותר)
1 בצל קצוץ דק
1 קופסת טונה -לסנן מהשמן
50 גרם גבינה צהובה מגורדת
4 שיני שום כתושות
1/2 כוס פטרוזיליה טריה קצוצה
מלח
פלפל שחור גרוס
קמח
ביצה טרופה
פירורי לחם
אופן ההכנה
לפרוס את הפטריות ולטגן במעט שמן כ-5 דקות.לטגן את הבצל עד להזהבה עמוקה, ולהעביר
לבלנדר את הבצל המטוגן והפטריות, להוסיף את הטונה ולטחון יחד,להעביר את התערובת לקערה.
להוסיף שום, פטרוזילה, מלח, פלפל שחור, וגבינה צהובה, לערבב לטעום ולשפר תיבול.
ליצור כדורים קטנים (כ-2 ס"מ קוטר) לקמח, לטבול בביצה טרופה ופירורי לחם ,לטגן בשמן
חצי עמוק.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון