חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כדורי מרנג ברוטב תפוזים ודובדבנים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כדורי מרנג ברוטב תפוזים ודובדבנים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
למרנג:
2 חלבוני ביצים
1/3 כוס סוכר
1 כוסות מים ו-1/2 כוס סוכר נוספת
לרוטב:
מיץ מ-2 תפוזים
1/2 כוס מיץ מצנצנת דובדבנים משומרים
1/4 כוס סוכר
1/2 כפית קורנפלור
או
פודינג וניל או פירות
אופן ההכנה
למרנג:
מקציפים את החלבונים עם הסוכר עם לקבלת קצף יציב.
מרתיחים את המים עם חצי כוס הסוכר ומבשלים עד שהנוזל מסמיך מעט
בעזרת שתי כפות יוצרי מהקצף מעין ביצים ומבשלים אותן במי הסוכר עד שהן מתקשות.
הרוטב:
מרתיחים את מיץ התפוזים ומיץ הדובדבנים ביחד עם הסוכר.
מערבבים את הקורנפלור במעט מים קרים ומוסיפים לסיר.
ממשיכים לבשל עד שהנוזל מסמיך מעט.
אם הנוזל לא מסמיך, מוסיפים כמות נוספת של קורנפלור.
מגישים חם או קר עם כדורי מרנג צפים בתוכו.
מגיש: Devil-666
מקור: ג
שתף את המתכון