הוראות הכנה
מרכיבים
1. ק"ג חזה עוף ללא עור ועצמות-טחון דק.
1. כוס חלב קוקוס מקופסא.
מיץ מלימון טרי או ליים בעונה.
שום כתוש, ג'ינג'ר כתוש, למון גראס,כוסברה קצוצה,צ'ילי קצוץ ובצל ירוק קצוץ.
שמן לטיגון
אופן ההכנה
לערבב את, לבדוק טעם ולהניח בקירור לשעה.
ליצור קציצות ולטגן במחחבת טפלון להזהבה.
ניתן להגיש עם רוטב חמאת בוטנים:
מטגנים שאלוט,ג'ינג'ר,שום ובצל ירוק קצוץ עם מעט שמן בוטנים.
מוסיפים צ'ילי טרי קצוץ,מכסים פעמיים בחלב קוקוס, סויה ורוטב צ'ילי חריף מבקבוק, מעבים בחמאת בוטנים ומבשלים 5. דקות.
כשמתקרר:
מוסיפים כוסברה,פלפלים אדומים חתוכים לקוביות קטנות ובוטנים מלוחים קצוצים.
מגיש:
מקור: אשת_פוטיפר
שתף את המתכון