חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כדורי שוקולד בעבודת בית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

יש הרבה גירסאות לכדורי שוקולד. ההכנה פשוטה ואפשר לשתף את הילדים בחגיגת ההכנה. brהמסת השוקולד במיקרוגל או בסיר - תעשה רק ע"י ההורה. brאפשר להכין את כל התערובת ולתת לילדים להכין ולצפות את כדורי השוקולד.
כדורי שוקולד בעבודת בית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

יש הרבה גירסאות לכדורי שוקולד. ההכנה פשוטה ואפשר לשתף את הילדים בחגיגת ההכנה. brהמסת השוקולד במיקרוגל או בסיר - תעשה רק ע"י ההורה. brאפשר להכין את כל התערובת ולתת לילדים להכין ולצפות את כדורי השוקולד.
הוראות הכנה
מרכיבים
250 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות
200 גרם בסקוויטים "פתיבר" רגילים או בטעם קקאו
5 טיפות תמצית ווניל
2 כפות קוקוס טחון
¼ כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
סוכריות צבעוניות לקישוט
צלוחיות נייר אישיות ("מנג'טים")
אופן ההכנה
ממסים את השוקולד באמבט מים חמים או במיקרוגל.
מפוררים את הביסקוויטים לפירורים (אפשר גם בעזרת מעבד מזון במספר פעימות - לא להפוך לאבקה!) להוסיף את שברי הביסקוויטים לשוקולד המומס ולערבב. להוסיף טיפות וניל ומיץ תפוזים ולערבב.
(בשלב זה הילדים יכולים להשתתף בהכנה) - ליצור כדורי שוקולד בידים רטובות ולגלגל כל כדור בסוכריות קישוט (או קוקוס, או סוכריות שוקולד קטנות).
להעביר לצלוחיות נייר אישיות ("מנג'טים") ולשמור במקרר.
מומלץ להתאפק עד שהשוקולד מתקשה בקירור (קשה להסביר לילדים...)
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור: השף חי עשהאל
שתף את המתכון