הוראות הכנה
מרכיבים
- 100 גרם שוקולד חלב
- 100 מרגרינה או חמאה
- 5 כפות סוכר
- חצי כוס חלב או מיץ תפוזים
- 2/3 כוס קמח מצה
- 3 כפות קוקוס
לקישוט:
קוקוס טחון
פירורי שוקולד
אופן ההכנה
- ממיסים את השוקולד עם החמאה והסוכר,בסיר קטן מעל סיר עם מים רותחים, עד לתערובת אחידה.
- מסירים מהלהבה ומוסיפים את כל יתר החומרים. (חלב או תפוזים, קמח מצה, קוקוס).
- יוצרים כדורים קטנים בידיים לחות ומגלגלים בקוקוס או בפירורי שוקולד.
- מניחים בתוך צלוחיות נייר קטנות ומאחסנים במקרר.
חג שמח
הרבה אופטימיות
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון