הוראות הכנה
מרכיבים
חבילת פתי בר 500 גרם
6 כפות נס קפה עלית
6 כפות סוכר
6 כפות קקאו
12 כפות מים חמים
50 גרם מרגרינה ללא מלח
מעט רום
מעט מיץ ענבים(תירוש)
קוקוס/סוכריות
אופן ההכנה
מרסקים את הביסקוויטים לחתיכות קטנטנות מניחים בצד.
שמים בפינג'ן את הסוכר, נס קפה, והקקאו מערבבים עם המים ומוסיפים את המרגרינה שמים על אש קטנה תוך כדי בחישה תמידית (להשגיח שלא יישרף הסירופ ). לאחר שהמרגרינה ממומסת כולה מניחים להתקרר מעט.לאחר מכן מוסיפים לביסקוויטים את הסירופ ואת הרום ומעט יין (את היין מוסיפים בהתאם למירקם של הבלילה). יוצרים כדורים ומגלגלים. מכניסים למקרר ואחרי שעתיים ניתן לאכול (הכי חשוב לא להקפיא). תיהנו.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון