חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כדורי שוקולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כדורי שוקולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
חבילת פתי בר 500 גרם
6 כפות נס קפה עלית
6 כפות סוכר
6 כפות קקאו
12 כפות מים חמים
50 גרם מרגרינה ללא מלח
מעט רום
מעט מיץ ענבים(תירוש)
קוקוס/סוכריות
אופן ההכנה
מרסקים את הביסקוויטים לחתיכות קטנטנות מניחים בצד.
שמים בפינג'ן את הסוכר, נס קפה, והקקאו מערבבים עם המים ומוסיפים את המרגרינה שמים על אש קטנה תוך כדי בחישה תמידית (להשגיח שלא יישרף הסירופ ). לאחר שהמרגרינה ממומסת כולה מניחים להתקרר מעט.לאחר מכן מוסיפים לביסקוויטים את הסירופ ואת הרום ומעט יין (את היין מוסיפים בהתאם למירקם של הבלילה). יוצרים כדורים ומגלגלים. מכניסים למקרר ואחרי שעתיים ניתן לאכול (הכי חשוב לא להקפיא). תיהנו.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון