הוראות הכנה
מרכיבים
250 גרם ביסקוויטים
12 כפות סוכר
6 כפות קקאו
8 כפות חלב
כפית תמצית וניל
100 גרם מרגרינה (עדיף להוציא מהמקרר חצי שעה לפני ההכנה)
אופן ההכנה
מכניסים את הביסקוויטים לשקית ומפוררים אותם (בעזרת פטיש/מערוך/הידיים)
את הפירורים שמים בקערה גדולה ומוסיפים את הסוכר וקקאו
מערבבים היטב בעזרת כף.
מוסיפים חלב, ווניל ומרגרינה ובוחשים היטב.
ממלאים כפיות בתערובת ויוצרים כדורים קטנים בעזרת הידיים.
ניתן לקשט את הכדורים בסוכריות צבעוניות או בפצפוצי שוקולד.
רצוי לקרר במקרר למשך שעה לפני ההגשה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון